Yoga med Annelie

I december erbjuder vi live-yoga!

Varannan onsdag Yin och varannan Hatha.

Yin Yoga – Onsdagar 18.00-19.30 (samt vissa veckor även en helgdag)

Mjuk Hatha Yoga – Onsdagar 18.00-19.30 (samt vissa veckor även en helgdag)

Termin v. 36-51
Med reservation för att några enstaka pass kan komma att bli inställda.

Kontakt

Kontakta mig om du har frågor om yogan, sms, tel: 070-561 23 35 eller på messenger.

Varmt välkommen, Annelie

Läs mer om Mjuk Hatha Yoga

Ett mjukt yogapass som passar de flesta. Vi arbetar med andning, rörelse, stabilitet och balans i ett flöde av klassiska yogarörelser som bygger styrka, smidighet och koordination. Yogarörelserna (asanas) kan anpassas för våra olika kroppar och dess förutsättningar och varierande förkunskaper. Passet inleds med yin positioner (läs mer om yin yoga i fliken nedan) och därefter går vi över i klassiska hatha positioner där mer värme byggs upp. Passet avslutas alltid med avslappning, så ta med en mjuk tröja och ett par strumpor för att inte frysa.

Läs mer om Yin Yoga

I yinyogan arbetar vi med att få ökad cirkulation och rörlighet i musklerna. Yinyoga hjälper till att släppa spänningar genom att vi håller positionerna i minst två minuter för att komma åt kroppens bindväv som ligger runt musklerna. Yinyoga skapar förutsättningar för ökad rörlighet och balans men ger även en möjlighet till mental återhämtning från stress och påfrestningar i vardagen, som ofta visar sig som spänning i muskler. Passet är helt anpassat till dina egna förutsättningar och jag visar olika sätt att utföra yogan som passar dig. Klä dig i bekväma kläder och tänk på att det är lätt att bli kall när vi sitter stilla i positionerna.

Läs mer om Annelie

Jag har själv yogat i ca 15 år men har under de senaste 5 åren fördjupat mina studier i yogans värld, och fortsätter även under våren med en fördjupning i Yin och Restorative Yoga. Jag är utbildad yogalärare av Yoga for Life 200 hr - en licenserad utbildning av Yoga Alliance. Jag har en yinyoga-lärarutbilning 50h från Yoga for Life och yinyoga grund från Yoga Devi. Jag har även 50 hr yoga-anatomi som påbyggnad YACEP.

Min tanke med yogan på Alfta Aktiv är att få möjlighet att dela med mig av det som jag lärt mig och ge fler möjlighet att få balans i kropp och sinne i ett ofta stressat samhälle. Yogan ger oss möjlighet att bygga både mental och fysisk styrka och fokus, så vi kan få mer lugn och balans i vår vardag.

Kontakta mig om du har frågor om yogan, sms, tel: 070-561 23 35 eller på messenger.

Varmt välkommen, Annelie

Köp av lösa pass

Priser vid köp av lösa Yoga-pass

100 kr för Aktiva medlemmar (betalar månadsavgift för gym/gruppträning eller 10-kort)

120 kr för icke Aktiva medlemmar

Betalinfo

All Yoga betalas till Alfta Aktiv denna termin.

Bankgiro
Gör en bankbetalning till vårt bankgiro nummer: 364-0471
Ange ditt namn vid betalning.

Swish
Betala med swish till nummer: 123 368 1335