Tabata

Ett högintensivt pass med fem olika övningar som utförs i intervaller. Varje intervall är 20 sekunder med en vila på 10 sekunder och upprepas 8 gånger innan nästa övning påbörjas. Övningarna är funktionella och allsidiga vilket gör att det går att anpassa nivån på varje övning.

Passtid: 30 min

aktiv-styrka

Aktiv Styrka

Ett pass inriktat på styrka och hållfasthet. Fokus på våra grundrörelser som höftfällning, knäböj, press och drag. Grundlig genomgång av teknik i olika övningar för att skapa kontakt med musklerna och hitta anspänning i kroppen. Passet avslutas med en pulshöjande del. 
 

Passtid: 45 min

cirkel

Aktiv Cirkel

Ett kombinerat styrke- och konditionspass för dig som vill stärka din kropp på ett skonsamt vis. Övningarna utförs i stationer med en ledare som visar grundläggande teknik och hjälper dig att nivåanpassa varje övning. Träningen är därmed individuell och övningarna görs utifrån din egen förmåga, fast med extra pushning från övriga medlemmar och ledaren. 

Passtid: 50 min

box

Aktiv Box

Boxercise utövas parvis med fokus på tekniken i slag och sparkar med handskar och mitsar. Olika kombinationer av rörelser innehållande både styrka och kondition visas av en ledare. Nivån på passet går att anpassa både för nybörjare och mer vana boxare.

Passtid: 60 min

x

Aktiv X

Ett pass för dig som gillar högintensiv träning i grupp. Varje pass innehåller olika kombinationer av övningar som både förbättrar konditionen och ökar styrkan. Passet leds av en ledare som hjälper till att instruera övningar och får dig att våga utmana dig själv och kliva utanför bekvämlighetszonen. Tillsammans skapas en energifylld stämning som utvecklar din träning.

Passtid: 60 min

Aktiv Senior

Ett lugnare cirkelpass för dig som vill motionera i syfte att främja hälsan och förebygga sjukdom och skada. Passet leds av en ledare som hjälper dig att nivåanpassa varje övning efter din förmåga. Målet med passet är också att skapa en god stämning och möjlighet till social samvaro.

Passtid: 60 min

Boka ditt pass direkt här på hemsidan