Aktiv HIIT

Ett högintensivt pass som en utveckling på vårt tidigare pass – Tabata. HIIT står för High Intensity Interval Training, vilket betyder att passet består av olika övningar och upplägg som ger en högintensiv träning för hela kroppen. Styrkeövningar kombineras med pulshöjande övningar på ett roligt och tidseffektivt sätt. Passet leds av en instruktör som stöttar och nivåanpassar alla övningar.

Passtid: 30 min

Aktiv X

Ett pass för dig som gillar högintensiv träning i grupp. Varje pass innehåller olika kombinationer av övningar som både förbättrar konditionen och ökar styrkan. Passet leds av en ledare som hjälper till att instruera övningar och får dig att våga utmana dig själv och kliva utanför bekvämlighetszonen. Tillsammans skapas en energifylld stämning som utvecklar din träning.

Passtid: 60 min

Aktiv Senior

Ett lugnare cirkelpass för dig som vill motionera i syfte att främja hälsan och förebygga sjukdom och skada. Passet leds av en ledare som hjälper dig att nivåanpassa varje övning efter din förmåga. Målet med passet är också att skapa en god stämning och möjlighet till social samvaro.

Passtid: 60 min

Aktiv Box

Boxercise utövas parvis med fokus på tekniken i slag och sparkar med handskar och mitsar. Olika kombinationer av rörelser innehållande både styrka och kondition visas av en ledare. Nivån på passet går att anpassa både för nybörjare och mer vana boxare.

Passtid: 60 min

Boka ditt pass direkt här på hemsidan